Thursday, February 5, 2009

AKTIVITI HUJUNG MINGGU.... JOM CUCI KERETA SAMBIL BERAMAL!!!



JOM CUCI KERETA!!!!!!

Jika anda tidak kemana-mana pada hujung minggu ini, datanglah beramai-ramai ke NZ Curry House Wangsa Maju pada 7hb Februari 2009 (Sabtu) dari 8.00pg - 5.00ptg untuk bersama-sama menyertai Program Amal Cuci Kereta anjuran Pergerakan Puteri UMNO Setiawangsa disamping membantu memberikan sumbangan bagi meringankan kesengsaraan yang dialami oleh rakyat Palestin. Jom cuci kereta sambil beramal......

4 comments:

-oleen-

lor.. kenapa tak masukkan gambar lagi??

zszuls

aaha lah kak, nak tengok jugak.... sorri tak dapt join hari tu, ada hal sikit. anyway, tahniah kerana berjaya menganjurkan satu program yang cukup baik....

RUZAIDI ABDUL RAHMAN

Salam..tahniah atas program yang dianjurkan. Boleh saya dapatkan email Pu3 Setiawangsa.Ada cadangan program untuk dimajukan. Tq.

ruzaidiabdulrahman.blogspot.com
ruzaidiabdulrahman@yahoo.com

-OleeN-

abang zul.. maner menghilang...

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP